La dansa per a treballar les emocions

jornades_pidcesEl proper 12 de maig farem una nova edició del Dansa Espai Compartit [DEC], però aquesta vegada la E ampliarà el seu significat per parlar de l’espai de les Emocions. A aquesta nova manera de treballar el DEC l’hem anomenada Dansa Emocions Compartides.

Ja sabeu que a nosaltres ens agrada molt dissenyar les accions formatives conjuntament amb les persones, entitats, serveis amb els que col·laborem. En aquesta ocasió el Dansa Emocions Compartides sorgeix arrel de les converses amb el grup d’educadores del Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES) del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona. Cada any organitzen unes jornades i aquesta edició, volien dedicar-la a les emocions. L’elecció del tema respon a les necessitats i interessos detectats durant les activitats que durant el curs, desenvolupen als instituts de la ciutat.

La jornada té com a nom EmocionAR-Te, l’art de l’expressió corporal. Lo Relacional participarà aportant la dansa i el moviment com a metodologies per crear un espai segur i divertit, on els i les joves puguin sentir, expressar i identificar les emocions partint de les seves experiències. Acompanyarem aquest procés amb altres tipologies de dinàmiques per facilitar espais de reflexió i transformació que ajudin al jovent a adquirir eines per gestionar les emocions de manera positiva.

 La jornada es portarà a terme a l’Escorxador de Badalona. Comptarem amb uns 80 joves de 4rt de l’ESO dels diferents instituts públics de la ciutat que participen del PIDCES. Si vols més informació sobre el PIDCES de Badalona visita el seu facebook

Si t’interessa treballar les emocions a través de la dansa i vols fer el Dansa Emocions Compartides al teu institut…  Descarrega’t la fitxa del Dansa Emocions Compartides

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s