Assessorament escènic: com portar al teatre el tema del refugi?

Aquest matí hem passat una estona amb l’alumnat de l’INS Vall d’Hebron de Barcelona. Al desembre vam fer amb el Petites Accions de Benvinguda i ens vam quedar amb ganes de més. Ens van comentar que estaven fent unes peces de micro-teatre sobre refugi. Han treballat el cotingut amb ACNUR, però volien també un acompanyament a nivell escènic i aquí és on hem entrat nosaltres.

Hem pogut veure les 3 peces que estan preparant. Han fet una super bona feina amb 3 actuacions relacionades però amb propostes escèniques molt diferents: musical, expressió corporal i teatre.  Extrenen el 21 d’abril a l’institut i després faran algun bolo més per altres sales de Barcelona. Si teniu oportunitat, no dubteu en anar-hi. A nosaltres ens han encantat les propostes!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s