Dansa Espai Comparit a l’estiu!

Captura de pantalla 2016-04-15 a las 13.55.23

Aquest mes de juliol hem realitzat el taller de Dansa Espai Compartit al barri de Sant Roc de Badalona. El taller s’emmarca en les accions de l’Escola Oberta d’estiu A la plaça! Un estiu d’art per la convivència, impulsada pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Badalona Sud.

Durant 4 divendres nois i nioes entre 10 i 12 anys de diferents casals d’estiu del barri han tingut la possibilitat de gaudri de tallers de capoeira, grafit, fanzine i percussió corporal. El taller de fanzine ho feien Rui i Amaia, de POMA, així que tot quedava una mica en família.

IMG_6135

IMG_6146

La coreografia de Dansa Espai Compartit es va muntar a partir d’accins quotidianes de les noies i dels nois participants. Cada noi/a va expressar les seves experiències sobre la vida al barri, les coses que li agrada fer i les que no, sobre els esports que practiva o les coses que sap fer, molt però que molt bé.

IMG_6139

Aquestes experiències es van convertir en moviments i aquests moviments en una coreografia compartida, amb emocions i sentiments de tots i totes.

IMG_6372

Tots els tallers van finalitzar amb una gran festa comunitària a la plaça dels bombers de Sant Roc. Els nois i les noies van compartir amb la resta dels seus companys i companyes el que van aprendre durant els tallers.

Ha estat un vertader plaer passar els divendres de juliol amb vosaltres. Moltes gràcies per la vostra participació i entusiasme.

Vols saber més sobre el taller Dansa Espai Compartit? Vols fer-lo a la teva associació, escola, casal?

Descarrega’t la fitxa del taller.

Fotos del Facebook del Projecte ICI Badalona Sud

Guardar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s