Dansa Espai Compartit a Sabadell

D’on sorgeix la proposta?

Des del Col·lectiu i+ es posen en contacte amb nosaltres per col·laborar en la dinamització de la Setmana Cultural per la diversitat de l’Escola Martí i Pol de Sabadell.

Què fem?
Fem el taller Dansa Espai Compartit, adaptant el contingut segons el nivell educatiu. Tots els tallers tenen un fil conductor individual, però que es complementa, s’interrelaciona  i s’ amplia amb la presentació de la festa final. Una festa on compartir els aprenentatges i els processos viscuts durant la Setmana Cultural.
  •  2n primària. El seu espai compartit es materialitza amb la creació d’unes màscares que representen aspectes individuals i compartits.  Amb una desfilada saluden i conviden a la resta de l’escola, el professorat i les famílies a partidipar del seu món, el món compartit.
  • 3r i 4t primària. El seu espai compartit es materialitza en unes paraules que representen els valors que ens ajuden a conviure. Els mostren amb una desfilada.
  • 5è i 6è primària. Reflexionen sobre com seria un ball, on tothom balla al seu ritme, però sabent que formen part d’un mateix ball. En aquest espai compartit, es coreografien les paraules per conviure seleccionades pels nois i noies de 3r i 4t. Al final es convida a la resta de companys i companyes, professorat i les famílies a ballar conjuntament, cada persona, des de la seva diversitat.