UniMúltiples 2020

Aquest any l’ÚniMúltiples es realitza amb un grup d’alumant de 4t ESO. Treballem la identitat a través del menjar i de la cuina. Pensem les relacions interculturals a través dels còctels de fruites! Així que organitzem una acció final que anomenem “La cuia de les identitats del Comas”.

L’acció inclou la creació en directe de còctails amb les fruites i els sabors que representen les nostres identitats creuades i múltiples. La cuina s’acompanya amb una instal·lació col·lectiva i participada que convida als companys i companyes de l’institut a reflexionar sobre la seva identitat des d’una mirada interseccional.

Com a novetat aquest any hem anat a @radiotrinijove a presentar el projecte #UniMúltiples i a reflexionar sobre la importància de repensar la identitat com a quelcom flexible i dinàmic per afavorir relacions entre persones i col.lectius diversos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s