Europe Welcome League, petites accions de benvinguda: el flyer

Sobre Europe Welcome League, petites accions de benvinguda

Europe Welcome League, petites accions de benvinguda és una crida per donar la benvinguda a les persones refugiades que estan arribant als nostres pobles i ciutats.

Hem seleccionat 10 petites accions de benvinguda. Es tracta de simples accions que fem cada dia quan coneguem a una persona per primera vegada o volem conèixer-la més. Les hem dividit en 3 tipus d’acció: accions per aprendre més sobre la situació de les persones refugiades, accions que puc fer individualment i accions que puc organitzar des del meu barri o comunitat.
Totes les accions conten, per petites o simples que siguin, per construir col·lectivament un món de trobades, amb nous models de relació basats en la diversitat, l’equitat i la solidaritat.

flyer_catPer què aquestes accions?

Som un grup de joves, majoritàriament d’ètnia gitana, de diferents països d’Europa. Estem a Badalona participant d’un intercanvi cultural i esportiu. Molts de nosaltres hem viscut en primera persona situacions de discriminació i desigualtat per raons culturals, econòmiques, religioses o de gènere. Tenim molt a prop experiències de migració i desplaçament, en l’actualitat i en la història del nostre poble.

Per aquestes raons, volem mostrar solidaritat amb les persones que estan arribant als nostres països en cerca d’asil. A l’esport aprenem valors com la companyonia, el respecte i el treball en equip. Aquests són els valors que ens agradaria portar aquí a la plaça Sant Jaume. Cada petita acció de benvinguda és una gran acció de convivència que ens ajuda a derivar les fronteres entre pobles i persones.

I tu?

Quina serà la teva petita acció de benvinguda? Si vols participar envia’ns la teva petita acció de benvinguda a: petitesaccionsbenvinguda@gmail.com La podràs veure a: www.relacional.org

Participa amb la teva petita acció de benvinguda

Europe_Welcome_League

Descarrega’t flyer en castellà

Descarrega’t flyer en català

Descarrega’t flyer en anglès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s