SingularEsPlural o de com compondre el plural

img_0553

El dia 10 de febrer vam participar de la jornada “Cruïlles: recursos per l’acció i la reflexió sobre la interseccionalitat entre la diversitat sexual i religiosa”. La jornada format part d’un projecte de recerca més ampli desenvolupat dins del “Grup d’Estudis de gènere: traducció, literatura, història i comunicació” (SGR-2014 62) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Està dirigit per Gerard Coll-Planas i formen part de l’equip de recerca: Gloria García-Romeral, especialitzada en sociologia de la religió i islam; Blai Martí-Plademunt, tècnic d’igualtat de gènere; i Maria Forga, experta en comunicació i representació dels estereotips del món àrab.pel Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya.

La trobada va reunir persones amb experiència en els camps de la recerca i la intervenció, per tal de reflexionar sobre l’abordatge de la diversitat sexual en contextos amb diversitat religiosa i cultural.

Nosaltres vam participar de la taula d’experiències d’intervenció compartint les dificultats i els aprenentatges sobre com treballar en contextos de gran diversitat des d’una perspectiva interseccional. Vam anomenar la nostra intervenció SingularEsPlural o de com compondre el plural, centrant-nos en com crear espais per viure conjuntament que respectin la especificitat i la singularitat de cada persona.

Des d’una voluntat de compartir i continuar el diàleg, han publicat totes les intervencions de la jornada. Es poden consultar aquí.

5