Metodologia

La nostra metodologia es basa en tres pilars bàsics:

Relació amb, entre, i

Els nostres projectes es despleguen a través de relacions. Relacions entre persones, col·lectius, entitats i institucions. Relacions entre diferents disciplines i sabers. Relacions formals i informals. Relacions entre espais, temps i contextos. Relacions entre desitjos i limitacions. Cada node de relacions està travessat per converses i negociacions, entre, amb, i per generar noves formes de pensar, imaginar, comunicar i construir col·lectivament.

Coneixement situat

Cada projecte és diferent. Es construeix a partir de les necessitats, sabers i desitjos de les persones participants. A través de metodologies participatives es genera un espai per l’intercanvi, el riure, la barreja, l’experimentaió i l’articulació. S’obren camins per la construcció d’una nova narrativa conjunta.

Compartir el procés i el coneixement

El procés de realització dels projectes és en si mateix una aposta pedagògica, una voluntat per experimentar noves formes de relacions ciutadanes i de transformació dels modes de producció i de distribució del coneixement. En aquest sentit, des de Lo Relacional compartim tant el procés com els coneixements generats en el mateix, per facilitar la seva transferència, rèplica i adaptació a nous contextos i necessitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s