L’equip

FotoLoRelacionalPatricia Fuentes Millán

Sóc la Patricia Fuentes Millán graduada a l’Escola de teatre de Bizkaia (BAI). Vaig continuar la meva formació especialitzant-me en teatre físic i dansa contemporània a Amsterdam i Barcelona.

Durant la meva trajectòria professional he anant acostant el món de la dansa i el teatre a l’educació i la dinamització comunitària. Des d’aquesta perspectiva interdisciplinar he desenvolupat projectes artístics per a treballar temes com la promoció dels drets humans, la cultura de pau, la interculturalitat, els estereotips de gènere i l’ús de l’espai públic. Treballo amb infància, adolescents, joves, dones i gent gran.

Crec que la dansa, el teatre i el vídeo són eines per afavorir contextos participatius, on cada persona és protagonista del seu aprenentatge i de la construcció del seu entorn.

Desiré Rodrigo García

Sóc la Desiré Rodrigo García, llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, on m’especialitzo amb un mestratge en gènere, família i polítiques socials i un postgrau en desenvolupament cultural comunitari.

Els meus projectes transiten entre l’educació, l’acció comunitària i la investigació social. Estic acostumada a treballar en contextos socials complexos, on s’han de desenvolupar anàlisis multifactorials per enfortir el territori des de l’àmbit local, però tenint en compte les seves relacions amb contextos globals més amplis.

M’agrada treballar des d’una perspectiva creativa, interseccional i interdisciplinar, posant en relació persones, sabers i desitjos en funció de les necessitats i interessos de cada context.

Tots els meus projectes tenen com a punt de partida la creació conjunta de coneixement i d’experiències per afavorir processos de transformació personal i col·lectiva.